Nemokamas pristatymas visiems užsakymams virš €30
Back

Geriausios rudens, žiemos pirštinės

Pirštinės
Geriausios rudens, žiemos pirštinės

 

 

Oficialiai ruduo. Artėja žiema. Ar pasiruošę vėsesniems orams ir spalvingiems medžiams, sniegui? Rudenį ir žiemą norisi, kad rankos būtų šiltos einant ar važiuojant dviračiu. Štai kodėl tavo rudeniškame garderobe negali trūkti geros poros pirštinių. Nesvarbu, ar ieškote moteriškų ar vyriškų pirštinių, Otilia Fur visada padės! Bet kurios pirštinės yra pakankamai šiltos, kad išgyventumėte rudenį? Štai į ką reikia atkreipti dėmesį perkant naują pirštinių porą.

Skirtingos medžiagos

Otilia Fur pirštinės parduodamos iš aukščiausios kokybės natūralios odos, kailio, vilnos, medvilnės.  Mūsų siūlomos pirštinės sklandžiai priglunda prie rankos ir yra atsparios oro sąlygoms. Nežinote, kokią medžiagą pasirinktis? Geriausia rinktis pagal savo poreikius, įvaizdį.

Skirtingi pamušalai

Su šiltomis pirštinėmis pamušalas yra ne mažiau svarbus. Taigi atsakant į klausimą: kokios pirštinės šiltos? labai svarbu, kad pirštinės gerai izoliuotų ir leistų odai kvėpuoti. Su ėriukų vilna visada atsidursite reikiamoje vietoje. Avienos vilna maloniai šildo jūsų rankas ir neprakaituoja. Be to, medžiaga yra labai patogi ir atrodo prabangiai. Kadangi vilnos pamušalas leidžia jūsų rankoms geriau kvėpuoti ir tuo pačiu išlaiko jas maloniai ir šiltai, dažnai tai yra geriausias pamušalas šiltoms pirštinėms. Jei ieškote absoliučios prabangos, rinkitės 100%. kašmyro pamušalus. Šis pamušalas yra nuostabiai minkštas ir leidžia rankoms kvėpuoti. Dėl to jis idealiai tinka žmonėms, kenčiantiems nuo prakaituojančių rankų.

Tinka visoms oro sąlygoms

Jei ieškote pirštinių, kurios padės jums išgyventi šaltomis dienomis, atėjote ten, kur reikia. Kokios pirštinės šiltos? Otilia Fur pirštines, kurios gali atlaikyti iki -20° temperatūrą, todėl puikiai tinka Europos klimatui.

Stilingos ir elegantiškos pirštinės

Otilia Fur rasite elegantiškų ir stilingų pirštinių su įvairiausiais kailiniais akcentais bei be jų ir  žinoma, skirtingais pamušalų deriniais.. Nesvarbu, ar ieškote elegantiškų ir stilingų pirštinių su jutikliniu ekranu, ar modernių ir šauniai atrodančių poros automobilinių pirštinių, „Otilia Fur“ garantuoja, kad kiekvienas ras tinkamą pirštinių porą. Visas pirštines galite rasti čia: https://otiliafur.com/products/naturalus-kailis-pirstines-su-naturaliu-kailiu/46    https://otiliafur.com/products/pirstines-pirstuotos-pirstines/65