Nemokamas pristatymas visiems užsakymams virš €30
Back

Nuostabios natūralaus kailio dovanų idėjos šventų Kalėdų proga artimiesiems

Natūralaus kailio gaminiai
Nuostabios natūralaus kailio dovanų idėjos šventų Kalėdų proga artimiesiems

Artėjant Kalėdoms visi ieškome dovanų idėjų, ką padovanoti savo artimiausiems, mylimiausiems. Tad jei esi vienas iš jų ir mėgsti kokybiškas, su išliekamąja vertę turinčias dovanas, tau tikrai patiks natūralaus kailio dovanų idėjos.

Kailis yra puiki dovanos idėja, nes jis toks universalus- yra tiek daug būdų, kaip galima jį dėvėti! Kailiniai paltai, liemenės, apykaklės, šalikai, kepurės, pirštinės... visa tai puikūs variantai. Bet prieš tai,  pagalvokite apie  savo dovanos viziją, galimybes.

Jei perkate kailinę dovaną kailių žinovei/ui, galite apsvarstyti apie kažką aukštesnės klasės, pavyzdžiui, audinės kailinius. Tačiau jei nesate tikri, kad kailinis paltas patiks, pradėkite nuo kailinių pirštinių. Nepriklausomai nuo to, kiek ir kokias turite galimybes, dovanodami natūralaus kailio dovaną, palikste įspūdį ilgam, juk kokybiški natūralaus kailio gaminiai, labai tvarūs ir ilgaamžiai.

Štai keletas idėjų, kurias sugalvojo mūsų patyrę kailinių gaminių kūrėjai.

Su prabangiu  kailiniu paltu neapsiriksite.

Kailis yra madingas, šiltas ir stiligas. Keletas "ekologiškai praštmatnių dizainerių" pastaruoju metu pradėjo naudoti netikrą, dirbtinį kailiį. Tačiau autentiškas ir puošnus natūralus kailis- geriausias pasirinkimas dovanai, kuris išliks, bus prasmingas ir spintoje išliks ilgus metus.

Galite rinktis iš daugybės skirtingų kailių rūšių, tokių kaip, audinės, lapės, triušio, bebro ir kitų. Visada galite atrasti idealų, atitinkantį jūsų mylimojo stilių ir asmenybę. Vienas iš pagrindinių aspektų, įvertinti dovanos gavėjo gyvenimo būdą, koks gi turėtų būti kailinio palto ilgis, modelis.

Jei kailinis paltas yra per brangu ar per didelė dovana, visada yra galimybė apsvarstyti daugybę kitų variantų. Tad kviečiame skaityti toliau...

Kailinė apykaklė ar šalis- štai kur idėja.

Kailinė, skara, apykaklė ar šalis, pasirinkimo išties nemažai, kaip tik Kalėdinių dovanų karštinei. Juk čia, Lietuvoje, jau šalta, o sausį ir vasarį bus tik šalčiau.

Kailiniai šalikai būna įvairių spalvų ir stilių, tad lengvai atrasite ką nors, kas atitiktų jūsų mylimojo nuotaiką.

Viena išgeriausių dalių yra tai, kad jie yra neįtikėtinai universalūs. Kailinį  šaliką galima nešioti kaip galvos apdangalą, kaklo šaliką, diržą, juostą ar net rankinės aksesuarą.

Tad tikrai neapsiriksite su tokia universalia dovana, kuri tikrai sušildys jūsų artimąjį. Tačiau, jei norite nustebinti, mes jums turime paruošę dar visko daugiau..

Suteikite eleganijos dailių rankų riešams su lapės kailio riešinėmis.

Kartais viską lemia subtilios ir originalios įvaizdžio detalės. 

Lapės kailio rankogaliai bet kokiai aprangai suteikia išskirtinumo, bet to, tai puikus būdas kiekvieną garderobą papildyti nauja spalva ir žavingu kailiuku.

Žiemos aprangai suteikiama elegancijos- tai raktas į gerai praleistą laiką šaltu oru, o rankogaliai nenuvils. Geriausia tai, kad jie yra paprastas būdas pridėti kailiį prie aprangos, kurioje dar nėra jo.

Žinoma, galite pasirinkti bet kokios kailio rūšies rankogalius, tačiau lapė yra ta, kurios apdaila yra klasikinė. Nors lapės kailis yra žinomas dėl savo raudonų ir rudų atspalvių, nesijaudinkite, jie lengvai derinami ir tampa ryškiu akcentu.

Paįvairinkite bet kokį ansamblį kailinėmis pirštinėmis.

Galiausiai mūsų kailinių dovanų idėjų sąraše- pirštinės su kailiu. Kiekvienas gali dėvėti fenomenalias pirštines, tad kodėl gi neišspinduliavus elegancijos ir stiliaus?

Kaip ir rankogaliai, pirštinės yra greitas būdas užsidirbti teigiamų taškų iš savo artimųjų, kad jie po eglute gauna nuostabias pirštines.

Kailinės pirštinės puikiai tiks įvairioms progoms. Jos sušildys jūsų rankas žiemos pasivaikščiojimuose arba puikiai tiks atvykti į oficialų renginį. Kailinės pirštinės yra puikus aksesuaras prie bet kokios aprangos.

Yra tiek daug dalykų, kuriuos galite padovanoti Kalėdų proga, o kailis buvo ir visada bus madingas.

Jei galvojate apie kailinį aksesuarą savo artimajam, jums pasisekė. Nes galima rinktis iš daugybės skirtingų drabužių, kailių tipų, kirpimų ir spalvų.

Nupirkti natūralaus kailio gaminį dovanoms- tai puiki idėja gražiausioms žiemos šventėms, Kalėdoms!