Nemokamas pristatymas visiems užsakymams virš €30
Back

Natūralaus kailio aksesuarai

Natūralaus kailio gaminiai
Natūralaus kailio aksesuarai

Žiemą nėra nieko tokio jaukiau, kaip kailis ir tas jausmas, kuris apima įsisupus į tikrą kailį. Tačiau ši patirtis neapsiriboja paltais, kaip pasakys bet kuri kailinius mėgstanti "fashionista". Kailiniai aksesuarai šią žiemą yra būtini, kad jaustumėtės gerai, todėl turime keletą puikių pasiūlymų, kaip juos pritaikyti savo garderobe.

  • Šalikai: kodėl šalikai turėtų būti tik iš vilnos? Kailinių šalikų gama – nuo​​ prabangių iki kasdieninių ir visko tarp jų. Pasirinkite pliušinį audinės šalikėlį, kad patobulintumėte savo stilių, arba parodykite savo spalvingą kailinę skarą, kuri nudažyta bet kokia pasirinkta spalva, arba spalvų vaivorykštę, o galbūt šilko, vilnos ar kašmyro kombinacija su natūraliu kailiu, kokius be galo myli www.otiliafur.com  klientai.

 

  • Rankinės: Kailinių rankinių asortimentas šiais metais yra neįtikėtinas. Išbandykite gražią mažą rankinę su perlų rankenėle arba pasirinkite naujausią tendenciją- apskritą natūralaus kailio krepšį. Kailinės rankinės gali būti vien tik iš kailio arba iš odos ar zomšos su kailio puošmenomis. Jos gali būti subtilios ir stulbinančios iš natūralių bei drąsių spalvų.

 

  • Kepurės ir pirštinės: Kailinės kepurės ir pirštinės visada reikalingos šaltomis žiemos dienomis ir naktimis! Šiandienos stiliai yra švieži ir nauji. Rinkitės kepures pilnai iš kailio arba su smagiu kailio bumbulu. Kumštinės kailio pirštinės gali būti kombinuotos su versta arba natūralia oda, o pirštuotos pirštinės su natūralaus kailio akcentais ir tai yra populiarus pasirinkimas bet kuriuo atveju.

 

  • Smulkmenos ir pakabukai: būsite nustebinti visais įdomiais aksesuarais, kuriuos galite rasti pagamintus iš natūralaus kailio. Kailiniai auskarai bei karoliai yra madingi, o paprastą piniginę, rankinę galima papuošti kailiuko pakabuku. Kailiniai telefonų dėklai ir raktų pakabukai? Taip, prašau!

 

Įmonėje Otilia Fur didžiuojamės galėdami pasiūlyti aukščiausios kokybės kailius už nepakartojamą kainą. Mūsų atsidavę darbuotojai turi žinių, įrankių ir praktinės patirties, kad suteiktų jums išskirtinių įžvalgų apie kailių mados pasaulį, kad galėtumėte tikrai mėgautis kailio nuosavybe. Didžiuojamės, kad kiekvieną sezoną galime teikti aukščiausią kokybę, stilių, vertę ir paslaugas, atitinkančias mūsų klientų poreikius. Norėdami sužinoti daugiau apie mus, naršykite mūsų svetainėje www.otiliafur.com arba paskambinkite mums numeriu 86 52 799 21 šiandien.