Nemokamas pristatymas visiems užsakymams virš €30
Back

Kaip išsirinkti šaliką žiemai

Skaros ir Šalikai
Kaip išsirinkti šaliką žiemai

Kiek mums reikia? Kaip išrenkame, kurią dėvėti? O kur rasime gerų? Na, aš turiu atsakymus į visus tuos klausimus ir dar daugiau. Štai mano penki pagrindiniai patarimai perkant naują žieminį šaliką.

 

Pažvelkite į spalvas, kurias mėgstate dėvėti.

Nėra prasmės pirkti raudoną šaliką, jei visi jūsų drabužiai yra oranžiniai. Pasinaudokite esama spinta kaip atspirties tašku, kokių spalvų ieškoti naujoje skaroje.

 

Plonesni šalikai gali būti tokie pat šilti.

Ne visada reikia rinktis didžiausią, storiausią, vilnoniausią šaliką, kad žiemą jaustumeisi šilta. Puikus medvilninis šalikas gali būti apvyniotas aplink kaklą, kad sušiltų, ir gali būti šiek tiek plonesnis nei didelis pūkuotas šalikas.

 

Jūsų šaliko dėvėjimo būdas- tai Jūsų išskirtinumas.

Tiesiog apsivyniokite šaliką aplink kaklą, kaip norite, nėra teisingo ar neteisingo būdo tai padaryti! TAČIAU nebijokite žaisti su skirtingais šaliko dėvėjimo būdais – perlenkite šaliką per pusę, suriškite galus ar net susukite ilgą šaliką į diržą! Nebijokite eksperimentuoti.

 

Žaiskite su raštais.

Manau, kad daugelis žmonių bijo ryškių, margų šalikų, nes dauguma jų yra marginti, tačiau juk dažnai nešiojame ir margintus drabužius. Nebijokite maišyti raštus savo įvaizdyje! Tiesiog suraskite spalvą ar temą, kuri juos susieja.

 

Mūsų asortimentas: https://otiliafur.com/products/naturalus-kailis-apykakles-saliai/51.  https://otiliafur.com/products/skaros-Siltos-skaros/56